Izkop gramoza izvajamo na dveh lokacijah:
gramoznica Babinci in gramoznica Krapje

Gramoznica Babinci

Gramoznica babinci je 3 km oddaljena od mesta Ljutomer. V njej se vrši pridobivanje gramoza s pomočjo sodobnega plovnega bagra z grabežem, katerega kapaciteta je 3000 m³ gramoza na dan. Večji del gramoza se s pomočjo moderne sejalne tehnike predela v različne materiale, ki so namenjeni izključno za potrebe izgradnje avtoceste na območju Republike Slovenije.

S pestro ponudbo gramoznih frakcij, s pomočjo sodobnih strojev in na podlagi dolgoletnih izkušenj zadovoljujemo vedno bolj zahteven trg. Naše gramozne frakcije (mešanice) ustrezajo vsem standardom in tehničnim zahtevam v skladu z veljavno zakonodajo.

Lokacija gramoznice Babinci na Googlovi mapi

Gramoznica Krapje

Gramoznica Krapje se nahaja 7 km izven mesta Ljutomer. Gramoznico in delo v njej odlikujejo dolgoletne izkušnje in najsodobnejši stroji. Pridobivanje gramoza v gramoznici Krapja se izvaja s pomočjo plovnih bagrov z dna jezera. Kapaciteta plovnega sesalnega bagra in plovnega bagra s grabežem je do 3000m³ gramoza na dan. Večji del gramoza se s pomočjo moderne sejalne tehnike predela v proizvode kot so mivka, prani pesek, frakcija, mešana frakcija, sejani gramoz, mleti pesek, drobljenec, pesek za peskanje, odpadni mulj iz čistilne naprave.

Vse proizvode iz gramoznice Krapje strankam naložimo na transportna sredstva s sodobnimi nakladalci Caterpillar. Kontrolo materiala vrši IGMAT d.d., Polje 351/c, 1260 Ljubljana-Polje, ki nam na podlagi potrebnih preiskav izdaja potrebna poročila in certifikate.

Lokacija gramoznice Krapje na Googlovi mapi

Prodajni program

Oglejte si prodajni program kamnitih materialov iz gramoznic Babinci in Krapje